Sugeng rawuh ing WINTPOWER

Apa kedaden eksitasi ilang kanggo pesawat generator diesel

1. Diesel generator nganggur kanggo dangu lan ora pangopènan sak panyimpenan.

2. Generator diesel diselehake ing lingkungan sing atos, lembab, bledug, lan korosif.Operator peralatan kudu nindakake tugas sing apik kanggo ngresiki lingkungan sekitar peralatan supaya ora bledug lan uap banyu mlebu ing peralatan kasebut.

3. Mesin ora ngilangi beban nalika digunakake.

4. Genset daya diesel gampang ilang saka eksitasi nalika dumadakan overloaded lan mati.

Kanggo ngatasi masalah mundhut eksitasi, kita kudu miwiti operasi saben dina kanggo ngindhari operasi sing ora bener ing ndhuwur.

generator2


Posting wektu: Jul-09-2022